I forget picture logistics?

Website Help / Suggestions

  1. 53ryder

    53ryder Well-Known Member

    Messages:
    119
    Likes Received:
    16
    Joined:
    Sep 2, 2013
    Location:
    Brier, Washington
    Been a while since I've posted any pictures on any of Joey's forums. I forget. Can I load pictures right to this website from my digital camera? Or do I need a 3rd party host?


    Glenn
     
  2. Joeychgo

    Joeychgo Administrator Staff Member

    Messages:
    146
    Likes Received:
    40
    Joined:
    Feb 24, 2011
    Location:
    Chicago, IL
    Yes, you can upload to the site. You might have to resize the images if they are too big though


    upload_2020-11-2_12-47-53.png
     
    53ryder likes this.
  3. Duke5A

    Duke5A Well-Known Member

    Messages:
    883
    Likes Received:
    366
    Joined:
    Apr 6, 2018
    Location:
    Michigan
    This is one of the nicest forum software I've used. Posting photos here couldn't be simpler. The forum even handles resizing.
     
    Joeychgo and 53ryder like this.
  4. 53ryder

    53ryder Well-Known Member

    Messages:
    119
    Likes Received:
    16
    Joined:
    Sep 2, 2013
    Location:
    Brier, Washington
    Testing. Seems to have worked okay!
    IMG_3742.JPG
     
    Last edited by a moderator: Nov 3, 2020
    toolmanmike likes this.
  5. toolmanmike

    toolmanmike Super Moderator Staff Member

    Messages:
    72
    Likes Received:
    16
    Joined:
    Feb 27, 2011
    Looks like you have it under control.